Zoran Terzić najbolji trener u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021, 10:35

Zoran Terzić najbolji trener u Evropi

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić proglašen je za najboljeg trenera u Evropi za 2021. godinu u izboru Evropske odbojkaške konfederacije (CEV).

Terzić je ovog leta sa Srbijom osvojio bronzu na Olimpijskim igrama i srebro na šampionatu Evrope.

Njemu je ovo drugi put da dobije ovo priznanje, nakon što je bio najbolji 2018. godine.

Na gala svečanosti u Ljubljani Italijanka Paola Egonu iz Italije i Ervin Ngpaet iz Francuske proglašeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za najbolje igrače Evrope, dok je selektor Francuske Loran Tili najbolji trener u muškoj konkurenciji.

Tanasis Belgiratis iz Grčke dobitnik je nagrade CEV za životno delo, a za najbolje takmičenje CEV u 2021. proglašena su oba prvenstva Evrope.

Srbija je bila jedan od četiri domaćina u ženskoj konkurenciji i organizator završnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.