Zoran Terzić najbolji trener Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021, 21:53

Zoran Terzić najbolji trener Evrope

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, proglašen je za najboljeg trenera u Evropi u 2021. na Gala svečanosti CEV u Ljubljanskom dvorcu u Ljubljani. 

Terzić je ove godine sa seniorkama Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Srbija je jedina zemlja iz Evrope, koja je na oba ovogodišnja takmičenja osvojila medalje, navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Na Gala svečanosti, Paola Egonu iz Italije i Ervin Ngpaet iz Francuske su proglašeni za najbolje igrače Evrope u 2021, Zoran Terzić i Loran Tili su najbolji treneri Evrope u 2021, Joana Hajdrih i Anuk Verž – Depre iz Švajcarske su “kraljice plaže”, a Anders Mol i Kristijan Sorum, “kraljevi plaže 2021.”, Kore Mol je najbolji trener u beach – volley u 2021, Tanasis Belgiratis iz Grčke je dobitnik nagrade CEV za životno delo, a za najbolje takmičenje CEV u 2021. proglašena su oba prvenstva Evrope, odnosno svih 8 organizatora EP 2021: Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Poljska, Češka, Estonija i Finska.

Zoran Gajić, predsednik OSS i Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, predstavljali su Odbojkaški savez Srbije na Gala svečanosti u Sloveniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NAGRAĐEN JE ZA SVE USPEHE: Terzić je najbolji u Evropi!

Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2021

Veliko priznanje! Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, proglašen je za najboljeg trenera u Evropi u 2021. na Gala svečanosti CEV u Ljubljanskom dvorcu, u Ljubljani. Terzić je ove godine sa seniorkama Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i srebrnu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.