Žeželjev most ubrzava - dosegnut centralni stub

Izvor: Mondo, 07.Sep.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žeželjev most "ubrzava" - dosegnut centralni stub

Deo konstrukcije Žeželjevog mosta sa petrovaradinske strane spojen je sa centralnim stubom, tako da se poštuje plan - da Novosađanima most bude predat na proleće.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Ilustracija

"To je dobra i važna vest", rekao je predsednik pokrajinske vlade, Igor Mirović.

On je objasnio da će početkom oktobra i konstrukcija sa novosadske strane takođe biti spojena sa centralni stubom mosta, nakon čega se oslobađa gradilište sa obe strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << te će radovi biti intenzivirani.

Han: Treba nam ovaj Žeželjev most (VIDEO)

Plan je, istakao je Mirović, da do januara bude uspostavljen železnički saobraćaj, a da kompletan saobraćaj i potpuno završen most bude predat Novosađanima u rano proleće.

"Tu više nema problema, bilo je nekoliko nedelja kašnjenja, ali zadovoljni smo, jer slika sve govori", rekao je Mirović za RTS.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.