Slika sve govori, nema više kašnjenja

Izvor: B92, 07.Sep.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slika sve govori, nema više kašnjenja"

Novi Sad -- Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je da je od danas deo konstrukcije Žeželjevog mosta sa petrovaradinske strane spojen sa centralnim stubom.

"To je dobra i važna vest, deo simbola novog budućeg Žeželjevog mosta", rekao je Mirović.

On je objasnio da će početkom oktobra i konstrukcija sa novosadske strane takođe biti spojena sa centralni stubom mosta, nakon čega se oslobađa gradilište sa obe strane, te će radovi biti intenzivirani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Plan je, istakao je Mirović, da do januara bude uspostavljen železnički saobraćaj, a da kompletan saobraćaj i potpuno završen most bude predat Novosađanima u rano proleće.

"Tu više nema problema, bilo je nekoliko nedelja kašnjenja, ali zadovoljni smo, jer slika sve govori", rekao je Mirović za RTS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žeželjev most "ubrzava" - dosegnut centralni stub

Izvor: Mondo, 07.Sep.2017

Deo konstrukcije Žeželjevog mosta sa petrovaradinske strane spojen je sa centralnim stubom, tako da se poštuje plan - da Novosađanima most bude predat na proleće...Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Ilustracija.."To je dobra i važna vest", rekao je predsednik pokrajinske vlade, Igor Mirović...On je objasnio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.