Žena se smrzla na granici, dete preživelo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2011, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena se smrzla na granici, dete preživelo

BIHAĆ -

Na graničnom prelazu između BiH i Hrvatske kod Bihaća, na hrvatskoj strani, nađeno je smrznuto telo žene koja je pokušala da ilegalno uđe u Hrvatsku gde ju je čekao brat.

Žena albanske nacionalnosti, iz Peći, sa Kosova, starosti između 20 i 30 godina, pokušala je da pređe granicu s dvogodišnjim detetom.

Dete je preživelo i nalazi se na sigurnom u Hrvatskoj.

Brat preminule koji je o slučaju obavestio Graničnu policiju, ispitan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nalazi se u Službi hitne pomoći u Bihaću, javila je televizija Federacije BiH (FTV).

Telo su našli pripadnici Granične policije BiH kod graničnog prelaza Izačic. Pošto je telo nađeno na teritoriji Hrvatske, istragu vodi tamošnja policija.

Na osnovu iskaza brata preminule, uhapšena su dva muškarca i jedna žena s područja Unsko-sanskog kantona za koje se sumnja da su umešani u ovaj i druge slučajeve ilegalnog prelaska granice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.