Zatekao majku s ljubavnikom, pa ga ubio

Izvor: Blic, 29.Jul.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatekao majku s ljubavnikom, pa ga ubio

Policija je uhapsila Dejana Đ. (28) iz Kule zbog sumnje da je u svojoj kući izbo ljubavnika svoje majke Milovana Z. (44), prenosi "Alo!".

Uhapšeni je svoju majku zatekao kako, navodno, vodi ljubav sa nepoznatim čovekom. U afektu je uzeo kuhinjski nož i izbo ga po celom telu, piše "Alo!".

Milovan Z. umro je u kući u ulici Arsenija Čarnojevića 31. u Kuli, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Dejan Đ. je sačekao policiju i ispričao kako se dogodila tragedija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvatio majku u seksu sa ljubavnikom, pa ga ubio!

Izvor: Press, 29.Jul.2013

Policija je uhapsila Dejana Đ. (28) iz Kule zbog sumnje da je u svojoj kući izbo ljubavnika svoje majke Milovana Z. (44), saznaje Alo.

Nastavak na Press...

Kula: Presudio majčinom ljubavniku

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2013

U selu Sivac, u opštini Kula, Dejan Đurđević (28) ubio je majčinog ljubavnika Milovana Žujovića (44). Ubistvo se dogodilo u nedelju oko 19 sati, u dvorištu porodične kuće u Ulici Arsenija Čarnojevića 31. Prema saopštenju Policijske uprave u Somboru, mladić je, nakon svađe i fizičkog obračuna,...

Nastavak na Večernje novosti...

Ljubavnika svoje majke ubio u tuči

Izvor: Kurir, 30.Jul.2013, 07:46

Dejan Đ. (28) iz Sivca uhapšen zbog sumnje da je ubio Milovana Žujovića..KULA - Koban okršaj!..Dejan Đ. (28) iz Sivca kod Kule uhapšen je zbog sumnje da je ubio Milovana Žujovića (44) iz istog sela...- U nedelju po podne u dvorištu kuće u Sivcu, posle svađe i fizičkog obračuna, Dejan je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.