Ljubavnika svoje majke ubio u tuči

Izvor: Kurir, 30.Jul.2013, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavnika svoje majke ubio u tuči

Dejan Đ. (28) iz Sivca uhapšen zbog sumnje da je ubio Milovana Žujovića

KULA - Koban okršaj!

Dejan Đ. (28) iz Sivca kod Kule uhapšen je zbog sumnje da je ubio Milovana Žujovića (44) iz istog sela.

- U nedelju po podne u dvorištu kuće u Sivcu, posle svađe i fizičkog obračuna, Dejan je drvenom gredom zadao više udaraca po glavi i telu Milovanu, usled čega je preminuo - kaže izvor Kurira. Naime, Dejanova majka Nada se posle razvoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od Dejanovog oca udala za drugog čoveka u Sivcu.

- Dejan je takođe živeo u Sivcu, ali odvojeno od majke. Dolazio je često kod nje i očuha Stefana. Međutim, njegova majka je bila u vezi i s Milovanom Žujovićem! Često su se družili ona, njen muž i ljubavnik i zajedno se opijali - dodaje naš izvor. U nedelju je Dejan svratio do majke, gde su još bili Milovan i Stefan, i video da su svi mnogo popili. Kratko je sedeo s njima, a onda su se Milovan i Nada u jednom momentu posvađali. Milovan je čak i fizički napao svoju ljubavnicu!

- On to nije mogao da gleda, iako je bio protiv takvog života kakav je vodila njegova majka. Skočio je da odbrani Nadu, a u obračunu je jače udario Milovana i on je izdahnuo - kaže izvor Kurira.

Naš izvor dodaje da svi u Sivcu smatraju da Dejan nije kriv.

- On je samo želeo da pomogne majci... Znao je kakav život vodi i stalno ju je molio da se smiri. Pomirio se s tim da se ona preudala, ali nije mogao da prihvati da pored očuha ima i ljubavnika - kaže naš sagovornik.

(S. S. - S. U.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.