Zaplenjeno 500 kg smole kanabisa

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 500 kg smole kanabisa

Bajon -- Državljanin Španije uhapšen na francusko-španskoj granici, pošto je u kamionu kojim je upravljao pronađeno oko 500 kilograma ekstrakta smole kanabisa.

"Kamion, zaustavljen kod Birijatua, vozio je ka severu Evrope", precizirao je isti izvor, dodavši da je vozača zadržala carina na tom prelazu i da će on kasnije biti smešten u pritvor.

Dva državljana Maroka u petak su uhapšena na istom prelazu pošto je kod njih pronađeno 90.000 evra, za koje se pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su bili namenjeni trgovini narkotika.

Oni u ponedeljak treba da budu izvedeni pred sud u Bajonu, na jugozapadu zemlje.

Početkom prošle nedelje, takođe kod Birijatua, zaplenjeno je 713 kilograma ekstrakta smole kanabisa u jednom vozilu, dok su oni koji su njime upravljali pobegli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Španca našli 500 kilograma smole kanabisa

Izvor: Mondo, 24.Feb.2014

Državljanin Španije uhapšen je danas na francusko-španskoj granici kod Birijatua, pošto je u kamionu kojim je..

Nastavak na Mondo...

Španac uhapšen zbog pola tone ekstrakta smole kanabisa na francusko-španskoj granici

Izvor: Blic, 24.Feb.2014

Jedan državljanin Španije uhapšen je danas na francusko-španskoj granici kod Birijatua, pošto je u kamionu kojim je upravljao pronađeno oko 500 kilograma ekstrakta smole kanabisa, naveli su policijski izvori. .."Kamion, zaustavljen kod Birijatua, vozio je ka severu Evrope", precizirao je isti izvor,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.