Zaplena robe u autobusu na liniji Istanbul - Novi Pazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena robe u autobusu na liniji Istanbul - Novi Pazar

Carinici su u saradnji sa policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina sprečili krijumčarenje sumnjivih parfema i džempera "lakost" koji su otkriveni u frižideru i ispod patosnice jednog autobusa. 

Prekršaj je otkriven juče u autobusu turskih registarskih tablica koji je saobraćao na liniji Istanbul - Novi Pazar, saopštila je Uprava carina.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, i putnici i vozači su odgovorili odrično. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Ipak, detaljan pregled pokazao je suprotno, jer su carinici u frižideru pored zadnjih vrata i u kaseti iznad njega pronašli skoro 20 ženskih i muških parfema "žan pol gotje", "prada", "kenzo" i drugih, za koje se sumnja da nisu autentični.

Međutim, to nije bilo sve, jer je i ispod patosnice koja se nalazila iza frižidera otkriveno još 10 džempera "lakost" za koje se sumnja da su kopije poznatog brenda.

Kao vlasnik krijumčarenih parfema i džempera prijavio se 21-godišnji stanovnik Novog Pazara, dok je zaplenjena roba zadržana do okončanja prekršajnog postupka, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.