Za ubistvo dečaka u Kaluđerici osumnjičen brat

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo dečaka u Kaluđerici osumnjičen brat

Blicu je rečeno u Višem javnom sudu da je određen S.B. određen pritvor od 30 dana, zbog mogućeg uticanja na svedoke ukoliko ostane na slobodi. Više javno tužilaštvo je pokrenulo protiv njega istragu zbog krivičnog dela teškog ubistva. 
 Druga dvojica još nisu dovedena u Viši sud.
Za učestvovanje u izvršenju teškog ubistva osumnjičeni su S.B.(19), S.Đ.(19) i M.J. (19), saopštila je policija.
- Kriminalsitički inspektori su do ternutka privođenja osumnjičenih prikupili materijalne dokaze koji potkrepljuju sumnju da su privedeni počinili krivično delo - saopštila je policija.
Policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ubistva, utvrđivanja uloge i odgovornosti pojedinih maloletnih osoba posebno nakon izvršenog ubistva kako bi se utvrdilo ko je učestvovao u pružanju pomoći u skrivanju i uništavanju dokaza.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.