ŽESTOK ODGOVOR SRPSKE LISTE: Rašić izdanak ĐILASOVE IZDAJNIČKE POLITIKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK ODGOVOR SRPSKE LISTE: Rašić izdanak ĐILASOVE IZDAJNIČKE POLITIKE

Predizborni spotovi Nenada Rašića, u kojima se na albanskom obraća svojim potencijalnim biračima, vrhunac su političkog besmisla i moralnog sunovrata onih koji se lažno predstavljaju kao srpski predstavnici, saopštila je Srpska lista.

- Ðilasova Rada Trajković i njegov kandidat za kosovskog premijera Rašić žele da predstavljaju srpski narod na Kosovu i Metohiji, a obraćaju sa Albancima tražeći od njih glasove protiv Srpske liste - ističe SL.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SL Rašića naziva "Ðilasovom perjanicom" i naglašava da je on za obraćanje Albancima "odabrao portu Sabornog hrama Hrista Spasa u Prištini, koji Albanci proteklih godina skrnave, koristeći ga kao javni toalet i lokaciju za snimanje spotova".

- Ovo je samo potvrda da oni koje nazivamo albanskim Srbima zaista jesu upravo to. Sad je jasno zašto Ðilas krije kao zmija noge svoju politiku prema KiM, jer Rašić je u kameru izjavio kakva je to politika: ''Da u zajedničkim naporima izgradimo i usavršavamo najmlađu državu na svetu" - zaključuje SL u saopštenju.

Koalicija Sloboda objavila je danas predizborni spot snimljen u Prizrenu, u kome kandidat za premijera te koalicije, Nenad Rašic, na albanskom jeziku, poziva glasače da glasaju za nju, da bi, kako je rekao, zajedno uklonili političkog monstruma koji se zove Srpska lista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rašić o "političkom monstrumu", Srpska lista o Rašićevom "moralnom sunovratu"

Izvor: B92, 30.Sep.2019

Beograd -- Predizborni spotovi Nenada Rašića vrhunac su političkog besmisla i moralnog sunovrata onih koji se lažno predstavljaju kao srpski predstavnici...Ovako je Srpska lista ocenila Rašićev predizborni spot u kojem se on na albanskom jeziku obraća svojim potencijalnim biračima..."Ðilasova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.