Rašićev spot na albanskom: Da zajedno uklonimo Srpsku listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašićev spot na albanskom: Da zajedno uklonimo Srpsku listu

Koalicija Sloboda objavila je danas predizborni spot snimljen u Prizrenu, u kome kandidat za premijera te koalicije Nenad Rašić, na albanskom jeziku, poziva glasače da glasaju za nju, da bi, kako je rekao, "zajedno uklonili političkog monstruma koji se zove Srpska lista".

"Sa ovom iskrenom molbom, pozivam vas da glasate za broj 120, jer s vašim glasom, zajedno ćemo ukloniti negativan uticaj ovog političkog monstruma zvanog Srpska lista", izjavljuje u kameru Rašić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Kako piše Kosovo onlajn, u svom drugom predizbornom spotu, snimljenom u Prištini, ispred hrama Hrista Spasa, Rašić se na albanskom obraća, kako je rekao, "sugrađanima Kosova".

"Za deceniju i po, ja, Nenad Rašić, trudio sam se da vam služim i predstavljam dostojanstveno, sa profesionalizmom i tolerancijom unutar kosovskih institucija, u našim zajedničkim naporima da izgradimo i usavršavamo najmlađu državu na svetu!", druga je Rašićeva poruka albanskim biračima.

Gračanica: Rašićev odbornik prešao u Srpsku listu

Odbornik Skupštine opštine Gračanica Vidak Ristović, koji je na tu dužnost izabran kao kandidat Progresivno demokratske stranke (PDS) Nenada Rašića, pristupio je Srpskoj listi.

On je za Kosovo onlajn istakao da nacionalni interes Srbije ne sme da ima alternativu, te da će već od naredne sednice SO Gračanica nastupati kao odbornik Srpske liste.

"Kao odbornik, u ime ljudi koji su me birali, tvrdim da osećamo prisutnost Vlade Srbije i predsednika Republike na terenu, naročito u poslednjih šest do sedam godina", kaže Ristović i dodaje da nije razočaran ni u čiju politiku, već da je "shvatio da je u pitanju nacionalni interes", a da kada je nacionalni interes u pitanju onda "alternativa ne sme da postoji".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.