ZEMLjOTRES ODLAŽE I TRENING SRPSKIH ODBOJKAŠICA: Selektor Gvideti u problemu

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Feb.2023, 13:32

ZEMLjOTRES ODLAŽE I TRENING SRPSKIH ODBOJKAŠICA: Selektor Gvideti u problemu

TRENING kandidatkinja za reprezentaciju iz domaćih klubova sa novim selektorom ženske odbojkaške selekcije Srbije Đovanijem Gvidetijem, najavljen za 13. februar, odložen je zbog zemljotresa u Turskoj. FOTO: FIVB
Kako je saopšteno iz Odbojkaškog saveza Srbije (OSS), razorni zemljotres odložio je sva sportska dešavanja u Turskoj, pa tako i utakmice Vakifbank Istanbula, koji Gvideti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << predvodi sa klupe.
Zbog pomeranja termina utakmica prvenstva Turske, kao i utakmica Lige šampiona, došlo je lift out odlaganja treninga sa odbojkašicama iz srpskih klubova, a novi termin će naknadno biti određen.
BONUS VIDEO – ZAGRLjAJI I SUZE: Izvlačenje preživelih i nastradalih iz ruševina u turskoj Antakiji
TRENING kandidatkinja za reprezentaciju iz domaćih klubova sa novim selektorom ženske odbojkaške selekcije Srbije Đovanijem Gvidetijem, najavljen za 13. februar, odložen je zbog zemljotresa u Turskoj.

BONUS SADRŽAJ Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo thought kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.
Naručite OVDE svoj primerak knjige „Serviraj za pobedu“ i krenite stopama najboljeg na svetu.
Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih lift out sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.
Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.
Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije






Opširnije
Izvor: Novosti.rs



Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Trening odbojkašica sa selektorom Gvidetijem odložen zbog zemljotresa

Izvor: RTS, 09.Feb.2023

Trening kandidatkinja za reprezentaciju iz domaćih klubova sa novim selektorom ženske odbojkaške selekcije Srbije Đovanijem Gvidetijem, najavljen za 13. februar, odložen je zbog zemljotresa u Turskoj. . Kako je saopšteno iz Odbojkaškog saveza Srbije (OSS), razorni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.