Vulin obišao Hitnu: Nijedan ministar pre Vulina...

Izvor: B92, 14.Jan.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin obišao Hitnu: "Nijedan ministar pre Vulina..."

Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je uoči Nove godine po julijanskom kalendaru zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć u Beogradu.

Kako kaže, 40.000 vojnih osiguranika, ali i svi drugi mogu da računaju da će biti zaštićeni zahvaljujući ljudima u tom zdravstvenom centru.

"Ovi ljudi dežuraju, Vojska dežura, spremna da pomogne svojim pripadnicima, ali ne samo njima, već svakom kome je pomoć potrebna", istakao je Vulin.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je saopštilo Ministarstvo odbrane, Vulin je čestitao Srpsku novu godinu svima koji je slave, a posebno Srbima na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.

"Želim dа čestitаm Novu godinu, dа im poželim mnogo zdrаvljа i sreće, dа im poželim godinu kojа će biti vrednа ponаvljаnjа, godinu mirа, godinu rаdа, godinu uspešne, stаbilne Srbije, godinu u kojoj će nаm se decа rаđаti, godinu u kojoj ćemo svi mi biti uspešniji i bolji", naveo je Vulin u čestitki.

Ministra su sa formacijskim stanjem i zadacima dežurnih ekipa VMC upoznali načelnik Uprave za vojno zdravstvo Uglješa Jovičić i upravnik VMC Hitna pomoć Bojan Jovanović.

Jovanović je istakao da “nijedan ministar pre Vulina nije posetio tu ustanovu” i dodao da oni mesečno dobiju od 500 do 600 poziva za intervencije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đurić: Napadi na imovinu Srba organizovana kampanja zastrašivanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2018

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić čestitao je građanima Kosova i Metohije Novu godinu po julijanskom kalendaru i naglasio da veliki broj napada na imovinu Srba i paljenje njihove letine uoči praznika predstavlja organizovanju kampanju zastrašivanja..."Najoštrije osuđujem ove...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.