Vulin: PS je garant jačanja socijalne zaštite

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: PS je garant jačanja socijalne zaštite

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je Kragujevčane da na lokalnim izborima podrže listu te stranke, koja će biti garant kvalitetnog sprovođenja socijalne politike i jačanja socijalne zaštite.

Vulin je sinoć na završnoj konvenciji u Kragujevcu pozvao prisutne da na predstojećim republičkim izborima zaokruže listu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeduje" jer je Srbiji potrebna snažna i stabilna većina, jaka vlada i jak premijer.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još

Ističući da Pokret socijalista na izbore u Kragujevcu izlazi samostalno, na listi pod rednim brojem 10, Vulin je rekao da stranka želi da pokaže da je garant sprovođenja socijalne politike kakvu je sprovodilo ministarstvo rada i na lokalu.

- Mi smo potrebni Kragujevcu, kako bismo ojačali socijalnu zaštitu, da bi se glas levice čuo i budućoj lokalnoj vlasti - istakao je Vulin.

Vulin je rekao je Kragujevac veliki i važan grad, da često onako kako misli Kragujevac misli i Srbija, kao i da glas tog grada ne može da se prečuje ili ne čuje.

Rekao je da očekuje od građana da zaokruže broj 10, kako bi socijalna politika bila važan deo politike grada.

- Ovde u Kragujevcu hoću da pratite crveni bajrak, ovu zastavu istine i pravde, da pratite sebe kakvi ste bili svih ovih godina i da u dogovoru sa radnikom, seljakom, studentom, penzionerom, ratnikom, menjate Kragujevac, da budete baš onakvi kakvi ste bili. I nemoj da budete manje hrabri nego što ste bili na barikadama - poručio je Vulin.

On je naglasio da Pokret socijalista apsolutno podržava republičku listu broj 1 "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" i da veruje da je dobro da Srbija bude jaka zemlja, sa snažnom i stabilnom većinom, jakom vladom i premijerom.

Vulin je istakao da je Kragujevac važan i velik grad, ali da ne može sam, pa je zato potrebna jasna i čvrsta pobeda na republičkom nivou.

- Hoću da nastavite da čuvate Srbiju, jaku i moćnu, kakvu smo počeli da je pravimo. Od vas očekujem da na republičkim izborima podržite listu broj jedan, jer PS stoji uz svog koalicionog partnera - naveo je Vulin na konvenciji u hali pred oko 2.000 građana.

On je dodao da PS nije kao "neki" koji lako menjaju svoja uverenja, prijatelje i koalicije.

Istakao je i da vlada koju predvodi Vučić i u kojoj je on ministar neće uvesti Srbiju u NATO, neće uvesti sankcije Rusiji, neće priznati Kosovo i Metohiju niti istopolne brakove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.