Vulin: PS garant jačanja socijalne zaštite

Izvor: RTS, 19.Apr.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: PS garant jačanja socijalne zaštite

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je Kragujevčane da na lokalnim izborima podrže listu te stranke, koja će biti garant kvalitetnog sprovođenja socijalne politike i jačanja socijalne zaštite.
Vulin je na završnoj konvenciji u Kragujevcu pozvao prisutne da na predstojećim republičkim izborima zaokruže listu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeduje" jer je Srbiji potrebna snažna i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stabilna većina, jaka vlada i jak premijer.
Ističući da Pokret socijalista na izbore u Kragujevcu izlazi samostalno, na listi pod rednim brojem 10, Vulin je rekao da stranka želi da pokaže da je garant sprovođenja socijalne politike kakvu je sprovodilo ministarstvo rada i na lokalu.
"Mi smo potrebni Kragujevcu, kako bismo ojačali socijalnu zaštitu, da bi se glas levice čuo i budućoj lokalnoj vlasti", istakao je Vulin.
Vulin je rekao je Kragujevac veliki i važan grad, da često onako kako misli Kragujevac misli i Srbija, kao i da glas tog grada ne može da se prečuje ili ne čuje.
Rekao je da očekuje od građana da zaokruže broj 10, kako bi socijalna politika bila važan deo politike grada.
"Ovde u Kragujevcu hoću da pratite crveni bajrak, ovu zastavu istine i pravde, da pratite sebe kakvi ste bili svih ovih godina i da u dogovoru sa radnikom, seljakom, studentom, penzionerom, ratnikom, menjate Kragujevac, da budete baš onakvi kakvi ste bili. I nemoj da budete manje hrabri nego što ste bili na barikadama", poručio je Vulin.
On je naglasio da Pokret socijalista apsolutno podržava republičku listu broj 1 "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" i da veruje da je dobro da Srbija bude jaka zemlja, sa snažnom i stabilnom većinom, jakom vladom i premijerom.
Vulin je istakao da je Kragujevac važan i velik grad, ali da ne može sam, pa je zato potrebna jasna i čvrsta pobeda na republičkom nivou.
"Hoću da nastavite da čuvate Srbiju, jaku i moćnu, kakvu smo počeli da je pravimo. Od vas očekujem da na republičkim izborima podržite listu broj jedan, jer PS stoji uz svog koalicionog partnera", naveo je Vulin na konvenciji u hali pred oko 2.000 građana.
On je dodao da PS nije kao "neki" koji lako menjaju svoja uverenja, prijatelje i koalicije.
Istakao je i da vlada koju predvodi Vučić i u kojoj je on ministar neće uvesti Srbiju u NATO, neće uvesti sankcije Rusiji, neće priznati Kosovo i Metohiju niti istopolne brakove.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin: PS je garant jačanja socijalne zaštite

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 08:37

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je Kragujevčane da na lokalnim izborima podrže listu te stranke, koja će biti garant kvalitetnog sprovođenja socijalne politike i jačanja socijalne zaštite...Vulin je sinoć na završnoj konvenciji u Kragujevcu pozvao prisutne da na predstojećim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.