Vulin: Oni koji su pustili Šešelja danas su razočarani

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Oni koji su pustili Šešelja danas su razočarani

Aleksandar Vulin smatra da su oni koji su Vojislava Šešelja pustili iz Haškog tribunala, a nisu ga pustili pre godinu dana, verovatno veoma razočarani brojem ljudi koji je iz čitave Srbije on uspeo da prikupi na mitingu u Beogradu.

"Ono što je rekao ne zaslužuje komentar. Dnevnik uvreda će se svakako nastaviti ali ono što jeste važno i treba da kažemo da je ovo kraj priče", izjavio je Vulin Tanjugu tokom boravka u Parizu.

On je rekao da više ne treba govoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o nekakvoj velikoj političkoj snazi Šešelja, ali treba govoriti o tome da svako vraćanje mržnje u naš svakodnevni život i naš svakodnevni govor može izazvati samo nevolju i samo nesreću.

"Iskreno se nadam da oni koji su Vojislava Šešelja pustili a pre godinu dana nisu, pod istim razlozima i istim opravdanjima, neće insistirati da ga vratimo da ne bi izazivali nesreću koju Šešelj sam stalno priziva i stalno pokušava da dozove", naveo je Vulin.

Ministar je dodao: "Što se tiče njegovog govora, ja se zaista nadam da će dobiti odgovarajuće lečenje i da će lečenje biti uspešno".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.