Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukosavljević: Policija bila u Ministarstvu, to je normalno

Pripadnici Uprave kriminalističke policije bili su u četvrtak u Ministartvu kulture i informisanja radi prikupljanja podataka o medijskom konkursu iz 2015. zbog postojanja krivične prijave, potvrdio je za N1 resorni ministar Vladan Vukosavljević.

Izvor: N1

On kaže da ne zna detalje slučaja, ali ističe su nadležni došli da pribave informacije što je kako kaže u pravnoj državi normalno.

“Krivična prijava je bila iz 2016. i sada je valjda došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vreme da se prikupe neke informacije, pa je to bilo pribavljanje informacija. Jednostavno, policajci su došli i ljubazno zapitali za nekoliko stvari elementarnih u vezi sa tim konkursom iz 2015, čuli šta su imali da čuju, i otišli”, objasnio je Vukosavljević.

Resorni ministar je za N1 takođe rekao da najoštrije demantuje navode pojedinih novinskih udruženja da je iz Ministarstva kulture bio potvrđeno da se radi o konkretnim licima ili konkretnim projektima.

Ističe da apsolutno nije bilo reči o tome, već o načelnim pitanjima i rezultatima konkursa.

“Nikakva tvrdnja niti o imenima lica, niti o konkretnim projektima, niti o povezanosti tih lica navodnih sa nekim drugim licima nije mogla stići iz Ministarstva kulture i informisanja, jer to se zapravo nije ni desilo. Vrlo je važno da prekinem te spekulacije i da saopštim šta se zbilja desilo tokom te policijske posete”, istakao je Vukosavljević.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukosavljević: Policija bila u Ministarstvu kulture zbog krivične prijave

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2018

Pripadnici Uprave kriminalističke policije bili su u četvrtak u Ministarstvu kulture i informisanja, radi prikupljanja podataka o medijskom konkursu iz 2015. godine, zbog postojanja krivične prijave, potvrdio je za N1 resorni ministar Vladan Vukosavljević...On kaže da ne zna detalje slučaja, ali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.