Izvor: RTS, 07.Jul.2020, 08:56

Vučić se večeras obraća javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 18 časova povodom razgovora o formiranju nove Vlade Republike Srbije, nastavka dijaloga između Beograda i Prištine i planova za suzbijanje epidemije koronavirusa.
Konferenciji će prisustvovati ministar finansija Vlade Republike Srbije Siniša Mali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, navodi se u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika.
Da podsetimo, prema rezultatima izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << održanim 21. juna i 1. jula 2020. godine u parlament je ušlo sedam izbornih lista. Izlaznost na izborima bila je 48,93 odsto.
Juče je objavljeno da će se predsednik Srbije i kosovski premijer Avdulah Hoti sastati u nedelju u Briselu.
Sastanak Vučića i Hotija održava se u okviru najnovije runde dijaloga Beograda i Prištine i nakon otkazanog sastanka koji je 27. juna trebalo da se održi u Beloj kući uz posredstvo specijalnog izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela.
Za to vreme, Srbija i dalje beleži veliki broj novozaraženih koronavirusom. Juče je potvrđeno prisustvo koronavirusa kod još 289 osoba, a preminulo je šest pacijenata. Vanredna situacija proglašena je u 16 opština i gradova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić večeras o novoj vladi

Izvor: Danas, 07.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće konferenciju za novinare večeras u 18 časova, na kojoj će biti reči i o sastavu nove vlade.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.