Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 10:44

Vučić sa predstavnicima EP u dijalogu vlasti i opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom i Knutom Flekenštajnom.
Sastanak u zgradi Predsedništva počeo je oko 10 sati.
Nakon sastanka sa Vučićem, predstavnici Evropskog parlamenta će, kako je ranije najavljeno, u "Palati Srbija" imati sastanak sa predsednikom Narodne skupštine Srbije Ivicom Dačićem.
Po završetku tog sastanka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evroparlamentarci će razgovarati sa predstavnicima opozicionih stranaka o izbornim uslovima.
Evropski poslanici prosledili su političkim strankama Nacrt radnog dokumenta u kojem su najavili da će se u drugoj fazi dijaloga razgovarati o medijima i integritetu izbornog procesa.
Većini opozicionih stranaka koje su bojkotovale izbore njihovi predlozi nisu bili prihvatljivi jer, kako su naveli, posrednici nisu objasnili na koji način sve ono što nije dobro treba da se promeni.
Dačić je jutros, govoreći za RTS uoči nastavka nove faze dijaloga, rekao da će vlast biti fleksibilna i da nema roka za postizanje kompromisa.
Takođe je naveo da neki predlozi opozicije nisu uopšte bili realni, održivi, ostvarivi što je, kako je rekao, neophodno za dogovor.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa predstavnicima Evropskog parlamenta

Izvor: Beta Video, 17.Sep.2021

BEOGRAD - U u Predsedništvu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom i Knutom Flekenštajnom (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Vučić se sastao sa evroparlamentaracima, glavna tema - IZBORNI USLOVI

Izvor: Blic, 17.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranackom dijalogu Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom i Knutom Flekenštajnom.

Nastavak na Blic...

Vlast očekuje približavanje stavova, deo opozicije najavio napuštanje međustranačkog dijaloga

Izvor: RTS, 17.Sep.2021

Poslanici Evropskog parlamenta su na današnjem međustranačkom dijalogu prosledili političkim strankama Nacrt radnog dokumenta u kojem su najavili da će se u drugoj fazi dijaloga razgovarati o medijima i integritetu izbornog procesa. Većini opozicionih stranaka, koje su bojkotovale izbore,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.