Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 12:45

Vučić sa predstavnicima EP o dijalogu vlasti i opozicije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa poslanicima Evropskog parlamenta i posrednicima u međustranačkom dijalogu, koji su ga obavestili o trenutnom stanju i rezultatima svog dosadašnjeg učinka.
Predsednik Vučić je istakao da poštuje njihov težak rad i zalaganje i da zna da su, kao posrednici, morali da uvaže zahteve svih strana, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike.
Vučić je posebno naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je unapređenje izbornih uslova stalan proces u svim demokratskim uređenjima, te da su predstavnici svih relevantnih institucija države od početka bili spremni da čuju konstruktivne sugestije kako bi se na adekvatan način kreirala izborna atmosfera.
Sagovornici su istakli da je od velikog značaja da rezultati dijaloga budu primenjeni, te su izrazili posebnu spremnost da pomognu u predizbornom procesu kako bi ono što je dogovoreno bilo i sprovedeno.
Predsednik Vučić je izrazio uverenost da će predizborni proces biti u skladu sa najvišim demokratskim standardima, kao i sa opštom politikom ozbiljnog i odgovornog pristupa jednom od najvažnijih procesa u funkcionisanju države.
Posrednici Evropskog parlamenta ocenili su dosadašnju saradnju kao konstruktivnu i obavestili predsednika o budućim koracima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovarao sa posrednicima iz EP o međustranačkom dijalogu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa evropskim posrednicima u dijalogu srpske vlasti i opozicije koji su ga obavestili o stanju i rezultatima u tom procesu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nesvakidašnji broj dogadjaja u subotu - kao da je počela kampanja

Izvor: Beta, 18.Sep.2021, 08:29

Redakcije medija imale su problem da naprave plan rada za danas zbog nesvakidašnjeg broja političkih i drugih dogadjaja zakazanih za prvi dan vikenda, s obzirom da se aktivnosti odvijaju od jutra - kada počinju sastanci sa evroparlamentarcima o unapredjenju izbornih uslova, pa do kasnih popodnevnih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.