Vučić čestitao vinarima Dan Svetog Trifuna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2021, 15:38

Vučić čestitao vinarima Dan Svetog Trifuna

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas svim vinarima i vinogradarima u zemlji njihov praznik, Dan Svetog Trifuna, i poželeo im rodnu i dobru godinu.

"Kao ljubitelj vina, ponosan sam na srpske vinare i njihove rezultate u poslednjih 10 godina. Po kvalitetu vina prešli smo mnoge regionalne sile, a nadam se i verujem da će potrošači u Srbiji još veću pažnju i poverenje u budućnosti poklanjati domaćim vinima. Živeli", napisao je Vučić na Instagram nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Budućnostsrbijeav.

On je uz post objavio fotografiju sa čašom vina.

Vučić je danas posetio vinariju Kamnik nadomak Skoplja, nakon što je premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu na graničnom prelazu Tabanovce uručio prvi kontigent sa više od 4.600 doza Fajzerove vakcine koje je Srbija poklonila toj zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.