Vučić: Dobio sam više od 4.000 pitanja od građana

Izvor: RTS, 03.Mar.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dobio sam više od 4.000 pitanja od građana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na svom Instagram nalogu "Budućnost Srbije" da je dobio više od 4.000 pitanja građana.
"Poštovani građani, dobio sam od vas više od četiri hiljade pitanja. Na sva vaša pitanja pokušaću lično da odgovorim u narednim danima. Hvala vam na poverenju!", napisao je predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je juče odgovarao na pitanja i sugestije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << građana na svom Instagram nalogu "Budućnost Srbije". 
Brojna pitanja građani Srbije su proteklih dana uputili predsedniku Srbije putem Instagrama, a najveći broj njih odnosio se na to kako da reše pitanje zapošljavanja, finansijske probleme i da se stambeno zbrinu, ali se veliki broj građana interesovao i za to kako će biti rešeno pitanje Kosova i Metohije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.