VUČIĆ NA INSTAGRAMU ODGOVARAO NA PITANjA GRAĐANA: Pitanja u vezi sa naknadama za porodilje biće rešena; Samohrana majka tražila radno mesto (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NA INSTAGRAMU ODGOVARAO NA PITANjA GRAĐANA: Pitanja u vezi sa naknadama za porodilje biće rešena; Samohrana majka tražila radno mesto (VIDEO)

Poštovani građani Srbije, nikada nisam imao dovoljno znanja o društvenim mrežama, ali Instagram koristim kao dobru priliku i dobru platformu da odgovorim na brojna pitanja, naveo je Vučić Brojna pitanja građani Srbije su proteklih dana uputili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem Instagrama, a najveći broj njih odnosio se na to kako da reše pitanje zapošljavanja, finansijske probleme i da se stambeno zbrinu, ali se veliki broj građana interesovao i za to kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će biti rešeno pitanje Kosova i Metohije.Predsedniku je od utorka do danas u 11.00 sati postavljeno oko 3.000 pitanja, a i posle tog roka za prijem pitanja, građani su ostavljali svoje komentare i sugestije na Instagram profilu Vučića "BudućnostSrbijeav". View this post on Instagram "Poštovani gradjani Srbije, nikada nisam imao dovoljno znanja o društvenim mrežama, ali Instagram koristim kao dobru priliku i dobru platformu da odgovorim na brojna pitanja, na vase zahteve, molbe, kritiku...i zato vas molim da zajednički uradimo nešto, čak i ako ne rešimo sve probleme, da se borimo, da menjamo našu Srbiju, a ja ću dati sve od sebe da, na vaša pitanja, vaše probleme, pružimo zajednički odgovor. Hvala vam što želite da radimo u interesu naše Srbije" - predsednik Vučić odgovara danas na pitanja gradjana na Instagramu #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Mar 2, 2019 at 1:05am PST

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Dobio sam više od 4.000 pitanja od građana

Izvor: RTS, 03.Mar.2019, 14:10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na svom Instagram nalogu "Budućnost Srbije" da je dobio više od 4.000 pitanja građana. . "Poštovani građani, dobio sam od vas više od četiri hiljade pitanja. Na sva vaša...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.