Vremenska prognoza - 29. januar

Izvor: RTS, 28.Jan.2020, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 29. januar

Promenljivo oblačno u nižim predelima mestimično sa slabom kratkotrajnom kišom. Na planinam ujutro i uveče padaće sneg. Ujutro bez mraza, po kotlinama i duž rečnih tokova sa maglaom. Tokom dana temperatura do 12 stepeni. U Beogradu promenljivo oblačno, povremeno s kratkotrajnom kišom. Temperatura do 9 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
(izvor: RHMZ)
29.01.2020. Sreda Ujutro na jugu i istoku oblačno s kišom, a u ostalim krajevima pretežno vedro, po kotlinama, nizijama i duž rečnih tokova mestimično maglovito. U toku dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i lokalnom pojavom kratkotrajne kiše. Severozapadni vetar u skretanju na južni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 8 do 12 stepeni. Uveče i u toku noći sa severa novo naoblačenje s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.
30.01.2020. Četvrtak Ujutro postepen prestanak padavina, a u toku dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni, posle podne i uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 2, a najviša od 8 do 12 stepeni.
31.01.2020. Petak Ujutro mestimično slab do umeren mraz i ponegde magla, a u toku dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima, toplije i u većem delu suvo, samo na severu i istoku uz više oblačnosti ponegde kiša. Južni vetar u skretanju na zapadni. Najniža temperatura od -5 do 4, a najviša od 8 do 17 stepeni.
01.02.2020. Subota Suvo i toplo sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 7, a najviša od 12 do 20 stepeni.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 02.02.2020. do 06.02.2020.)
Uglavnom suvo, stabilno i toplo za ovo doba godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajna kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 01:39

U Srbiji će ujutru na jugu i istoku biti oblačno mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, u ostalom delu pretežno vedro, a u nižim predelima, po kotlinama i duž rečnih tokova sa maglom...Tokom dana promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab promenljiv. Jutarnja temperatura...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.