Vesić: Uređene fasade u Brankovoj ulici

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Uređene fasade u Brankovoj ulici

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas da su uređene fasade u Brankovoj ulici.

Foto: Mondo/Goran Sivački

"Ovo je Beograd koji svi želimo. Sređen, umiven, lep u svojim različitostima. I kada ljudi razmišljaju koja je razlika između nas koji sada vodimo Beograd i onih koji su to radili pre nas ova slika daje najbolji odgovor", napisao je Vesić na svom Facebook nalogu i uz ovu objavu priložio fotografiju novih fasada.

On je zapitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i šta je prethodnu vlast sprečavalo da urede ove fasade u Brankovoj ulici.

"Ili pre toga u Pop Lukinoj Ili na Kosančićevom vencu, Ili na Obilićevom vencu, Ili u centru Zemuna, na Vračaru? Mogli su, ali nisu znali, a nisu ni hteli", poručio je zamenik gradonačelnika.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vesić: Karađorđeva od sutra opet prohodna za saobraćaj, u planu i LIFT OD KOSANČIĆEVOG VENCA

Izvor: Blic, 25.Avg.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić zajedno sa pomoćnikom gradonačelnika Andrejom Mladenovićem, glavnim urbanistom Markom Stojčićem i direktorkom Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Dušicom Anđelković obišao je danas radnike u Karađorđevoj ulici i istakao da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.