Večera u Mostaru bez bošnjačkih predstavnika

Izvor: B92, 09.Apr.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večera u Mostaru bez bošnjačkih predstavnika

Mostar -- Hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović priredio je u Mostaru večeru za lidere iz regiona kojoj ne prisustvuju srpski i bošnjački član Predsedništva BiH.

Na večeri su predsednici Srbije i Crne Gore, Aleksandar Vučić i Filip Vujanović, premijeri Hrvatske i Bugarske, Andrej Plenković i Bojko Borisov, predsednici Republike Srpske i Federacije BiH, Milorad Dodik i Marinko Čavara, i predsedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Krišto.

U Mostaru nisu srpski i bošnjački član Predsedištva BiH, Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović, kao ni predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić koji je ranije danas potvrdio da neće prisustvovati ni večeri ni Medjunarodnom sajmu privrede u Mostaru.

Vučić je danas započeo dvodnevnu posetu BiH dolaskom u Mostar, gde je razgovarao s Čovićem i sa predstavnicima Koordinacionog odbora srpskih udruženja i organizacija u Mostaru. Sa Dodikom i vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem obišao je radove na obnovi Saborne crkve Svete trojice u Mostaru.

Predsednik Srbije će sutra otvoriti 21. Medjunarodni sajam privrede u Mostaru i posetiti štandove Srbije, koja je zemlja partner na ovogodišnjem sajmu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na svečanoj večeri kod Čovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2018

Na večeri u vili "Radobolja" Čović je ugostio zvaničnike iz Crne Gore, Bugarske i Hrvatske..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prirustvovao je večeras, prvog dana posete Mostaru, svečanoj večeri koju je za visoke zvaničnike priredio hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović...Pročitajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.