VODITELJ USRED EMISIJE ODBRUSIO: Premijeru, umuknite više!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJ USRED EMISIJE ODBRUSIO: Premijeru, umuknite više!

Kameron se, raspravljajući o devojčicama otetim u Nigeriji, malo zaneo i zaboravio na vreme. Voditelju su iz režije očigledno javili kako mora da završi emisiju

Britanski premijer Dejvid Kameron gostovao je u televizijskoj emisiji voditelja Endruja Mara.

Kameron se, raspravljajući o devojčicama otetim u Nigeriji, malo zaneo i zaboravio na vreme. Maru su iz režije očigledno javili kako mora da završi emisiju i on je pokušao da prekine diskusiju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />"Ja... ja... Premijeru umuknite. Stvarno mi je žao, ali isteklo nam je vreme", izletelo je voditelju.

Kameron se uopšte nije naljutio i čak se izvinio voditelju. BBC nije mogao da potvrdi šta je tačno rekao voditelj. Rečeno je da premijer nije imao nikakav prigovor na emisiju.

(24sata.rs)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.