Voditelj premijeru rekao da umukne

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj premijeru rekao da umukne

Britanski premijer Dejvid Kameron gostovao je u televizijskoj emisiji voditelja Endrjua Mara. Premijer se, govoreći o devojčicama otetim u Nigeriji, malo zaneo i zaboravio na vreme. Zato je dobio naređenje kakvo se retko čuje.

Kameron se izvinio zbog uzurpiranja vremena. A šta bi uradio naš premijer da mu kažu da umukne

 

Voditelju su iz režije javili da mora da završi emisiju i on je pokušao da prekine diskusiju, ali bezuspešno. Kameron je penio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i penio. 

 

"Ja... ja... Premijeru umuknite. Stvarno mi je žao, ali isteklo nam je vreme", izletelo je voditelju.

 

Britanski premijer se nije naljutio, već se on izvinio voditelju što je nemilice trošio vreme na BBC. Britanski javni servis nije želeo da potvrdi šta je tačno rekao voditelj, i dodao da premijer nije imao nikakav prigovor na emisiju.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditelj rekao premijeru da umukne

Izvor: Svet, 13.Maj.2014

Britanski premijer Dejvid Kameron gostovao je u televizijskoj emisiji voditelja Endrjua Mara. Premijer se, govoreći o devojčicama otetim u Nigeriji, malo zaneo i zaboravio na vreme. Zato je dobio naređenje kakvo se retko čuje. Voditelju su iz režije javili da mora da završi emisiju i on je pokušao...

Nastavak na Svet...

Voditelj rekao premijeru da umukne (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2014

Dejvid Kameron se zaneo u svojoj priči o otetim devojčicama u Nigeriji, dok je voditelj emisije odbrojavao sekunde do isteka termina za emitovanje. Pogledajte kako je okončao svoju agoniju

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.