Utopio se štićenik doma u Veterniku

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2012, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se štićenik doma u Veterniku

Dvadesetdvogodišnji štićenik Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku udavio se kada je s dva drugara pobegao iz doma i otišao na kupanje.

Foto - arhiva: Štićenik Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju utopio se u Dunavu

 

Kako saznaje B92, njih trojica su štićenici čuvanog dela Doma, iz kojeg nije dozvoljen izlazak bez saglasnosti. Pretpostavlja se da nisu bili pod nadzorom, jer su uspeli da se iskradu.

 

Očevici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su mladiće videli u subotu ujutru kako dolaze na ovu divlju plažu u Futogu, na kojoj su se neko vreme kupali, a onda su, kako kažu, primetili da jedan od njih nije izronio.

 

Telo nastradalog mladića u reci traže pripadnici Žandarmerije, a tamo su i ronioci. Nadležni pretpostavljaju da se mladić utopio.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.