Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla glumica i rediteljka Peni Maršal

Peni Maršal, zvezda televizijske serije "Lavern i Širli" pre nego što je postala prva režiserka u Holivud sa većom zaradom, umrla je u 76. godini.

Njena predstavnica za medije javila je da je Maršal umrla juče u svom domu u Holivud Hilsu u Kaliforniji posle komplikacija od dijabetesa. ; Maršal je igrala glavnu ulogu sa Sindi Vilijams u Ej-Bi-Sievoj (ABC) komičnoj seriji "Laverne/&Shirley" koja je emitovana od 1976. do 1983. godine.

Kao reditelj ona je postala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prva žena koja je režirala film sa zaradom od preko 100 miliona dolara s filmom "Big" sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi. Ona je takođe režirala "A League of Their Own", "Jumping Jack Flash" i "Awakenings" s Robertom de Nirom i Robinom Vilijamsom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula glumica i rediteljka Peni Maršal

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2018

Peni Maršal, zvezda televizijske serije "Lavern i Širli" pre nego što je postala prva režiserka u Holivud sa većom zaradom, umrla je u 76. godini...Njena predstavnica za medije javila je da je Maršal umrla u ponedeljak u svom domu u Holivud Hilsu u Kaliforniji, posle komplikacija od dijabetesa...Maršal...

Nastavak na Radio 021...

Preminula Peni Maršal, rediteljka nekih od najdirljivijih holivudskih filmova

Izvor: Blic, 19.Dec.2018

Rediteljka i glumica Peni Maršal preminula je u ponedeljak u 76. godini, izjavila je juče njena publicistkinja. Smrt je nastupila kao posledica komplikacije od dijabetesa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.