Umrla baka Milka iz Grocke, dadilja Trampove dece

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla baka Milka iz Grocke, dadilja Trampove dece

Milka Milisavljević koja je svojevremeno čuvala decu američkog predsednika Donalda Trampa, preminula je noćas u 85. godini u KBC "Zvezdara", nakon kraće bolesti, javili su beogradski mediji.

Foto: Printscreen/YouTube

Milka je preminula u svom stanu u Grockoj, gde je živela poslednjih 15 godina, otkad se vratila iz Amerike, piše “Alo”.

Baka Milka: Tramp zbog mene voli Srbiju!

Ona je tek nedavno otkrila da je čuvala decu novogo američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsednika, kada je Tramp pobedio na predsdničkim izborima u SAD.

Milka Milisavljević će biti sahranjena u subotu na groblju u Grockoj.

Foto: Printscreen/YouTube Baka Milka i Donald Tramp

Iza sebe je odstavila dvojicu sinova koji žive u Americi i unučiće.

Ona je nakon pobede Trampa rekla da je za njega radila osam godina, a on ju je, kako kaže gledao kao člana porodice, zbog čega se osećala kao kod svoje kuće.

"Čuvala sam Trampove sinove Donalda Džuniora i Erika. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao hiljadu dolara. Inače volela sam mnogo njegovu decu, i oni mene. Ma, volela sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas", rekla je Milka.

Baka Milka je ranije rekla i da je Tramp oduvek voleo srpski narod. "Govorio je svojevremeno prijateljima da je bebisiterka koja radi kod njega iz Jugoslavije. A čula sam i da je 1999. mislio da je nepravda što je naša zemlja bombardovana... On mnogo voli Srbiju", kazala je MIlka.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA U GROCKOJ Umrla dadilja Trampove dece

Izvor: medio.rs, 21.Dec.2016

Milka Milisavljević koja je svojevremeno čuvala decu američkog predsednika Donalda Trampa, preminula je noćas u 85. godini u KBC "Zvezdara", nakon kraće bolesti, saznaje "Alo!"...Milka je preminula u svom stanu u Grockoj, gde je živela poslednjih 15 godina, otkad se vratila iz Amerike...Kako je...

Nastavak na medio.rs...

Preminula baka Milka iz Grocke: Punih osam godina je čuvala decu Donalda Trampa

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016

Milka Milisavljević koja je svojevremeno čuvala decu američkog predsednika Donalda Trampa, preminula je noćas u 85. godini u KBC "Zvezdara", nakon kraće bolesti, javili su beogradski mediji...Milka je preminula u svom stanu u Grockoj, gde je živela poslednjih 15 godina, otkad se vratila iz Amerike...Tek...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.