Uhapsili policajce i carinike i našli ovo (FOTO)

Izvor: Mondo, 15.Jun.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapsili policajce i carinike i našli ovo (FOTO)

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su 29 policajaca, devet carinika i jednog građanina zbog primanja i davanja mita, zloupotrebe službenog položaja i udruživanje radi vršenja krivičnih dela

Foto: MUP Srbije

Policija uhapšene sumnjiči da u proteklih 15 meseci, na području graničnog prelaza Bački breg, prema Mađarskoj, kao članovi organizovane kriminalne grupe, nisu u toku svoje smene preduzimali mere iz svoje nadležnosti kako bi sprečili krijumčarenje i druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krivična dela, već su uzimali novac i poklone za sebe i članove grupe.

Foto: MUP Srbije

Policijska akcija je sprovedena u koordinaciji s Nacionalnom službom za zaštitu MUP-a Mađarske.

Izvor: Tanjug

Akcijom je sprečeno krijumčarenje akciznih proizvoda u zemlje EU i zloupotreba bezviznog režima za državljane Srbije, overavanjem ili neoveravanjem putnih isprava.

Foto: MUP Srbije

"Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole nastaviće sa merama i aktivnostima po tom predmetu, u cilju suzbijanja koruptivnih krivičnih dela policijskih službenika", navodi se u saopštenju.

Foto: MUP Srbije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.