Uhapšen sin narko bosa u BiH

Izvor: B92, 12.Jul.2022, 20:56

Uhapšen sin narko bosa u BiH

Specijalne jedinice MUP-a BiH danas su na području Sarajeva i Neuma uhapsile sedam osoba, među kojima je i Elvis Keljmendi, sin narko bosa Nasera Keljmendija.

Pored Keljmendija, uhapšeni su i Ajlin Ahmić i Anel Sejfović, te još četiri osobe u Sarajevu i Neumu.

Akcija u kojoj učestvuju specijalne jedinice MUP-a sarajevskog i mostarsko-neretvanskog kantona sprovedena je pod nadzorom Tužilaštva BiH, po naredbi državnog suda.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su saopštili da je sprovedena akcija kodnog naziva "Rez", usmerena na lociranje i hapšenje odredjenih osoba koje se dovode u vezu sa više krivičnih dela.

"Vrše se pretresi više objekata i prevoznih sredstava s ciljem prikupljanja materijalnih dokaza", navedeno je u saopštenju.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo naveli su da su tri osobe uhapšene u Neumu, a četiri u Sarajevu, ali da ne mogu iznositi više detalja, jer akcija još traje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SIN NASERA KELJMENDIJA RADIO SA KARTELIMA IZ LATINSKE AMERIKE Sa njim u akciji "rez" uhapšena još šestorica muškaraca

Izvor: Blic, 13.Jul.2022, 13:28

Elvis Keljmendi, sin narko bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je juče u akciji policije BiH pod nazivom "Rez", a sada se oglasilo tužilaštvo Bosne i Hercegovine o razlozima hapšenja sedmorice muškaraca na teritoriji susedne države.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.