Policijska akcija u Sarajevu, uhapšen sin Nasera Keljmendija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2022, 21:13

Policijska akcija u Sarajevu, uhapšen sin Nasera Keljmendija

Pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo u saradnji s kolegama iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona danas su na području Sarajeva i Neuma uhapsili sedam osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem više krivičnih dela na podrucju Kantona Sarajevo, među kojima i Elvisa Keljmendija, sina narko bosa Nasera Keljmendija, javljaju sarajevski mediji.

Kako navodi Klix.ba, u toku su i pretresi na nekoliko lokacija.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << BiH, a po naređenju državnog suda.

Iz MUP-a su saopštili da u okviru strateškog opredeljenja na beskompromisnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS sprovode akciju kodnog naziva "Rez" koja obuhvata lociranje i lišavanje slobode određenih osoba koja se dovode u vezu sa više krivičnih dela na području Kantona Sarajevo.

Uhapšeni se terete za više krivičnih dela, a tokom pretresa pronađeno je i oružje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRETUKAO DEVOJKU, PA SE PRAVDAO DA VEŽBA ZA ULOGU U SERIJI Ko je Elvis Keljmendi koji je danas ponovo uhapšen u BiH

Izvor: Blic, 12.Jul.2022

Elvis Keljmendi, sin narko bosa Nasera Keljmendija iz Peći, uhapšen je danas na području Sarajeva zajedno sa još šest osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem više krivičnih dela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.