Uhapšen osumnjičeni za pretnje poslanici

Izvor: Mondo, 07.Dec.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pretnje poslanici

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su T. L. (29) zbog toga što je upućivao pretnje smrću poslanici Nove stranke Mariniki Tepić, saopšteno je danas.

Foto: Youtube/screenshot

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. MUP navodi da je uhapšeni i ranije upućivao pretnje putem društvenih mreža pojedinim državnim zvaničnicima i drugim javnim ličnostima.

Te pretnje, kao i pozivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na ubistvo, upućeni su Tepić preko internet portala i društvenih mreža.

Tepić ove pretnje smatra "otvorenim pozivom na linč" zbog čega je zatražila zaštitu od nadležnih organa i sinoć podnela prijavu policiji.

NS: Desničari srpskoj poslanici prete smrću

Prve pretnje su, kako  tvrdi Nova stranka, stigle nakon što je Tepić u Narodnoj skupštini postavila pitanje boravka Džima Dousona u Srbiji iz Škotske, za kog je navela da je fašista.

Škotski fašista preti srpskoj narodnoj poslanici?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.