Izvor: Blic, 07.Dec.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšen osumnjičeni koji je pretio smrću narodnoj poslanici Mariniki Tepić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su T. L. zbog postojanja osnova sumnje da je uputio pretnje smrću narodnoj poslanici Mariniki Tepić, saopštio je danas MUP.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, T.L (29) je odredjeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Inače, osumnjičeni je i ranije upućivao pretnje putem društvenih mreža pojedinim državnim zvaničnicima i drugim javnim ličnostima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za pretnje Mariniki Tepić

Izvor: RTS, 07.Dec.2017

Policija je uhapsila su T. L. (1988) zbog sumnje da je pretio smrću narodnoj poslanici Mariniki Tepić, saopštio je MUP. . Zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja sigurnosti, osumnjičenom je određeno zadržavanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.