Uhapšen mladić koji je ranio tri osobe kod Vrbasa

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić koji je ranio tri osobe kod Vrbasa

Novosadska policija uhapsila je 27-godišenjeg mladića koji je sinoć pucao ispred kafea ''Linea'' u Bačkom Dobrom Polju nadomak Vrbasa i ranio tri osobe, rečeno je u policijskoj upravi Novi Sad.

U tom događaju dve osobe su teško ranjene a jedno lakše, ali niko nije životno ugrožen napomenuli su u policiji.

Mediji su ranije nezvanično preneli da je u tom obračunu teško ranjen V.J. fudbaler FK ''Novi Sad''.

Prema iskazima očevidaca, sukob je izbio kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je napadač D.J. (27) otkrio da je separe koji je navodno rezervisao u kafeu zauzet.

Odmah se verbalno sukobio sa V.J. i njegovom sestrom A.J. i ostalim prisutnima a svađa se nastavila fizičkim obračunom ispred kafea.

U jednom trenutku D.J. je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u pravcu V.J. i njegovog društva i pritom ranio njega, njegovu sestru A.J. i još jednog mladića čiji identitet još nije poznat.

Portparolka vrbaške Opšte bolnice Slavica Otović rekla je da su u toj zdravstenoj instituciji zbrinute četiri osobe od kojih su troje nakon ukazane pomoći puštene na kućno lečenje, dok je jedna osoba zadržana u bolnici sa teškim telesnim povredama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pucao u tri osobe zbog zauzetog separea, ranjen fudbaler

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2017, 10:15

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je 27-godišenjeg mladića koji je pucao ispred kafea ''Linea'' u Bačkom Dobrom Polju nadomak Vrbasa...On je tom prilikom ranio tri osobe, rečeno je "Tanjugu" u policijskoj upravi Novi Sad...U tom događaju dvije osobe su teško ranjene, a jedno lakše, ali niko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.