Ugašen požar, restoran izgoreo

Izvor: B92, 16.Feb.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar, restoran izgoreo

Beograd -- Vatrogasno spasilačke ekipe ugasile su požar u kome je potpuno izgoreo restoran "Mitrovićev dom" na Avali, a uzrok izbijanje vatre utvrdiće istražni organi.

"Požar je ugašen, a istraga će utvrditi zašto je došlo do izbijanja vatre", rekla je Tanjugu načelnica gradske Uprave za vanredne situacije Sanja Vuksanović Žugić.

Požar je izbio sinoć oko 23 sati, restoran je potpuno izgoreo, a povređenih nije bilo.

U gasenju je učestvovalo je osam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatrogasnih ekipa i 21 vatrogasac, koji su se borili sa vatrom do duboko u noć i sprečili da se požar proširi na okolne objekte.

Kada su vatrogasne ekipe stigle na lice mesta, ceo objekat, koji se sastoji od tri etaže površine 700 kvadratnih metara, bio je plamenu.

Prizemlje restorana je od kamena, ali sprat i potkrovlje, koji su od drveta, potpuno su izgoreli, kao i ceo inventar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.