Udovičić: Košarkaši su ponos Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Košarkaši su ponos Srbije

BEOGRAD - Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić poručio je danas da je košarkaška reprezentacija ponos Srbije i da jedan poraz, u polufinalu prvenstva Evrope u Francuskoj, to ne može da promijeni.

"Naši košarkaši i ceo tim Srbije su naš ponos u svakom smislu i jedan poraz to ne menja! Juče je odlučilo iskustvo i sportska sreća, a u sportu je to nešto kroz šta smo svi prošli. Ja verujem u naše momke i svim srcem sam uz njih ovde sutra", rekao je Udovičić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
On je dodao da je siguran da će srpski košarkaši na čelu sa selektorom Aleksandrom Ðorđevićem ne samo otići na Olimpijske igre, "već i na njima osvojiti medalju''.

"Bez obzira na epilog utakmice za treće mesto, siguran sam da je ovo naša sjajna generacija, koja će na čelu sa velikim šampionom kao što je naš selektor Ðorđević, ne samo otići na Olimpijske igre, već i na njima osvojiti medalju", navodi se u saopštenju ministra Udovičića.

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je juče u polufinalu prvenstva Evrope proitv Litvanije sa 67:64, a u nedjelju od 14 sati boriće se za bronzanu medalju protiv Francuske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Udovičić: Košarkaši su ponos svih nas

Izvor: Akter, 19.Sep.2015

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić rekao je danas da rezultat košarkaške reprezentacije na Evropskom prvenstvu za svaku pohvalu i ocenjuje da izabranici Aleksandra Đorđevića na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru mogu do medalje.."Biti u četiri ekipe u Evropi je za svaku pohvalu....

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.