Učiteljice, moj tata u mojoj sobi uzgaja cveće

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Učiteljice, moj tata u mojoj sobi uzgaja cveće"

Jedan muškarac, otac i domaćin iz francuskoga mesta Amet, u severozapadnom departmanu Pa de Kale, osuđen je na godinu i po dana zatvora pošto je ustanovljeno da je u dečjim sobama uzgajao kanabis.

Policiju je na to slučajno upozorila njegova sedmogodišnja ćerka. S obzirom na to da je devojčica često izostajala sa nastave, učiteljica je želela da zna u čemu je problem.

Sedmogodišnjakinja joj je odgovorila da ne može da boravi u svojoj sobi, jer njen otac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tamo "uzgaja cveće", piše lokalni list La Voix du Nord.

Pošto je policija obavila pretres kuće, ustanovljeno je da na celom jednom spratu uzgaja kanabis. Policija je pronašla i sav pribor potreban za njegov uzgoj.

Na sudu je ovaj četrdesetogodišnji otac izjavio da je pre tri godine počeo da puši marihuanu i da "se navukao", odnosno da dnevno popuši deset do petnaest "džointa".

Prošle jeseni trebalo je da preuredi dečje sobe, ali je zbog zavisnosti odlučio da ih pretvori u prostor za uzgoj kanabisa.

Pred sudom je rekao da marihuana nije namenjena prodaji, već je uzgaja isključivo za vlastite potrebe.

Porota i sudija su mu poverovali, pa je osuđen na 18 meseci zatvora, od čega se polovina vremena odnosi na uslovnu kaznu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.