Izvor: Radio 021, 05.Maj.2019, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac u dečijim sobama uzgajao marihuanu

Jedan muškarac, otac i domaćin iz francuskog mesta Amet, blizu Pa de Kalea, osuđen je na godinu i po dana zatvora pošto je ustanovljeno da je u dečjim sobama uzgajao kanabis, a policiju je na to slučajno upozorila njegova sedmogodišnja ćerka.

S obzirom na to da je devojčica često izostajala s nastave, učiteljica je želela da zna u čemu je problem. Sedmogodišnjakinja joj je odgovorila da ne može da boravi u svojoj sobi, jer njen otac tamo uzgaja cveće.

Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je policija obavila pretres kuće, ustanovljeno je da na celom jednom spratu uzgaja kanabis.

Policija je pronašla i sav pribor potreban za njegov uzgoj.

Na sudu je ovaj četrdesetogodišnji otac rekao da je pre tri godine počeo da puši marihuanu i da "se navukao", odnosno da dnevno popuši deset do petnaest "džointa". Prošle jeseni trebalo je da preuredi dečje sobe, ali je zbog zavisnosti odlučio da ih pretvori u prostor za uzgoj kanabisa.

Pred sudom je kazao da marihuana nije namenjena prodaji, već je uzgaja isključivo za sopstvene potrebe.

Porota i sudija su mu poverovali, pa je osuđen na 18 meseci zatvora, od čega se polovina vremena odnosi na uslovnu kaznu.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Učiteljice, moj tata u mojoj sobi uzgaja cveće"

Izvor: B92, 05.Maj.2019

Jedan muškarac, otac i domaćin iz francuskoga mesta Amet, u severozapadnom departmanu Pa de Kale, osuđen je na godinu i po dana zatvora pošto je ustanovljeno da je u dečjim sobama uzgajao kanabis...Policiju je na to slučajno upozorila njegova sedmogodišnja ćerka. S obzirom na to da je devojčica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.