USPOSTAVLJEN RED NA ULICAMA BEOGRADA

Izvor: Kurir, 10.Okt.2010, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPOSTAVLJEN RED NA ULICAMA BEOGRADA

BEOGRAD - Nakon višečasovnih incidenata i sukoba protivnika "Parade ponosa" i izgrednika sa policijom i žandarmerijom, situacija u Beogradu se stabilizuje, rečeno je u MUP-u Srbije nešto posle 15 časova.

BEOGRAD - Nakon višečasovnih incidenata i sukoba protivnika "Parade ponosa" i izgrednika sa policijom i žandarmerijom, situacija u Beogradu se stabilizuje, rečeno je  u MUP-u Srbije nešto posle 15 časova.

Oko 15 sati ulice u samom centru Beograda i na Studentskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trgu su prazne, bez izgrednika.

Policija, kako se navodi, obezbeđuje sve značajnije objekte u gradu, uključujući i ambasade Holandije, Francuske, Slovenije i Austrije.

Reporteri Tanjuga su javili da manje grupe huligana ponegde još divljaju, razbijeni su izlozi dve prodavnice sportske opreme, "Đak" na Terazijama i "Nike" u Palati Albanije iz kojih huligani iznose robu.

Na kolovozima i trotoarima je puno kamenja, flaša, konzervi, razbijenih žardinjera, kao i razlupanih autobuskih stajališta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.