UPOZORENJE: Pakleno danas, a sutra potop

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE: Pakleno danas, a sutra potop

Kako se navodi u saopštenju RHMZ sutra uveče i tokom noći lokalno se očekuje veća količina padavina, oko 20 mm za kratak vremenski period, ponegde i više, olujni vetar i pojava grada.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Sutra u toku dana biće pretežno sunčano i toplo, kasno posle podne, uveče i tokom noći uz promenljivu oblačnost mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, samo će se na istoku zadržati suvo.

Lokalno se očekuje veća količina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << padavina, olujni vetar i pojava grada.

Vetar slab do umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak, jugoistočni, uveče na severu i zapadu u skretanju na severozapadni pravac.

Jutarnja temperatura od 14 do 21, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

Pretežno sunčano i toplo, tokom noći uz promenljivu oblačnost sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab do umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 32 stepena.

Gotovo leto! Evo kakva nas jesen očekuje

Izgledi vremena za sedam dana, do 8. septembra:

U nedelju pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 30 do 34 C. Posle podne i uveće u jugozapadnim, zapadnim i severnim, a u toku noći i u centralnim predelima naoblacenje  sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Uveče i u toku noći ka ponedeljku lokalno se očekuje veća količina padavina. Zatim, promenljivo, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom cešćim u prvoj polovini sedmice. Temperatura oko prosečnih vrednosti.

Zato, uživajte još danas na rekama i bazenima...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.