UPOZORENJE: Ledeni talas, dolaze sneg i minus!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE: Ledeni talas, dolaze sneg i minus!

Tokom noći i sutra očekuje se formiranje snežnog pokrivača, u većini mesta oko pet cm, a u jugozapadnim i centralnim krajevima do 10 cm, lokalno i više, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Sneg trenutno veje na Zlatiboru, Požegi i Crnom vrhu, a tokom noći proširiće se na druge delove Srbije i spustiti i u niže krajeve.

Od četvrtka do nedelje očekuje nas hladno vreme sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem.

U većini mesta temperatura od -5 do 0 °C, a najhladnije će biti u petak, do -10 °C.

Od nedelje dnevna temperatura u postepenom porastu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji na snazi "narandžasti" i "žuti" meteoalarm

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2018, 01:36

U Srbiji je na snazi "narandžasti" i "žuti" meteoalarm, a RHMZ je izdao meteorološko upozorenje jer se u većini mesta očekuje formiranje snežnog pokrivača oko pet centimetara, a u jugozapadnim i centralnim krajevima do 10 centimetara...Na planinama se očekuje dalje povećanje visine snega. Slabljenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.