U železničkoj nesreći u Egiptu 11 poginulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 06:56

U železničkoj nesreći u Egiptu 11 poginulih

Najmanje 11 osoba poginulo je juče u železničkoj nesreći u egipatskoj provinciji Kaliobija severno od Kaira, a najmanje 98 je povređeno, saopštile su egipatske vlasti.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je na lice mesta poslato oko 60 vozila hitne pomoći, a povređeni su prebačeni u obližnje bolnice, prenosi AP.

Železničke vlasti navode da su najmanje četiri vagona iskliznula iz šina, dodalo je ministarstvo.

Na video snimcima na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mrežama vide se prevrnuti vagoni i putnici kako beže na sigurno duž pruge.

Nije bilo odmah jasno zbog čega je voz iskočio iz šina, i za sada se istražuje uzrok nesreće.

Asošieted pres dodaje da su železničke nesreće u Egiptu su česte, podsećajući da je u poslednjoj, 20. marta, kada su se dva voza sudarila u blizini grada Tahta, poginulo 20 ljudi, a oko 200 ih je povređeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.