U vikendici napravili laboratoriju marihuane FOTO

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vikendici napravili laboratoriju marihuane FOTO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, otkrili su u okolini Vršca ilegalnu laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i pronašli 24 stabljike kanabisa.

Foto: MUP

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na  oko milion dinara, saopštio je MUP:

Zbog postojanja osnova sumnje da su da počinili krivično delo neovlašćena  proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uhapšeni su D. R. (1990), D. P.  (1984) i G. V. (1991), svi iz Vršca.

Oni se terete da su adaptirali vikendicu i u njoj instalirali elektronsku i drugu opremu, kako bi stvorili veštačke uslove za uzgajanje kanabisa.

Sumnja se da su D. R, D. P. i G. V. u prethodnom periodu počinili i krivična dela  razbojništvo, teška krađa, nedozoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice.

Trojici osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će biti  privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.