Uzgajali kanabis kod Vršca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzgajali kanabis kod Vršca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, otkrili su u okolini Vršca ilegalnu laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i pronašli 24 stabljike kanabisa, visine od 70 do 150 centimetara. Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na oko milion dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da su da počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su D. R. (1990), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << D. P. (1984) i G. V. (1991), svi iz Vršca.

Oni se terete da su adaptirali vikendicu i u njoj instalirali elektronsku i drugu opremu, kako bi stvorili veštačke uslove za uzgajanje kanabisa.

Sumnja se da su D. R, D. P. i G. V. u prethodnom periodu počinili i krivična dela razbojništvo, teška krađa, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice.

Trojici osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marihuana u vikendici vredna milion dinara

Izvor: B92, 29.Jul.2015

Policija je u okolini Vršca otkrila je ilegalnu laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i pronašla 24 stabljike, visine od 70 do 150 cm...Vrednost zaplenjenih narkotika se procenjuje na oko milion dinara, saopštio je MUP...Zbog postojanja osnova sumnje da su da počinili krivično...

Nastavak na B92...

U VIKENDICI NAPRAVILI LABORATORIJU: Vrščani gajili marihuanu vrednu milion dinara

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015

Policije osumnjičene tereti da su adaptirali vikendicu i u njoj instalirali elektronsku i drugu opremu, kako bi stvorili veštačke uslove za uzgajanje kanabisa..PANČEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, otkrili su u okolini Vršca...

Nastavak na Kurir...

Otkrivena laboratorija za gajenje marihuane

Izvor: Akter, 29.Jul.2015

Pripadnici MUP-a Srbije otkrili su u okolini Vršca ilegalnu laboratoriju za gajenje marihuane sa 24 stabljike i uhapsili tri osobe zbog organizovanja proizvodnje, saopšteno je danas..Stabljike su bile visine od 70 do 150 centimentara, a vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na oko milion dinara...Zbog...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.