U dva saobraćajna udesa tri osobe povređene

Izvor: Press, 05.Sep.2013, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dva saobraćajna udesa tri osobe povređene

U udesu koji se dogodio oko 22 časa na Zrenjaninskom putu bb muškarac star 31 godinu zadobio je kontuziju desne ruke, a drugi muškarac star 39 godina kontuziju desnog ramena, rekla je Macura.

Mladić star 19 godina, vozač je u udesu oko 21.20 časova u Mileševskoj 57 zadobio povredu glave, a prevezen je na VMA, kazala je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 117 intervencija od kojih 21 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << psihijatrijski i srčani bolesnici, navela je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 223 intervencije od kojih 42 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je savetovala nošenje odgovarajuće odeće i obuće, uzimanje čajeva, limuna, voća, povrća, vitamina i jačanje imuniteta.

Portparol Hitne pomoći je savetovala boravak u prostorijama provetrenim i bez duvanskog dima i oprez u saobraćaju, pri čemu je potrebno posebno voditi računa o bezbednosti dece.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U dva saobraćajna udesa povređene tri osobe

Izvor: Blic, 05.Sep.2013

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura...U udesu koji se dogodio oko 22 časa na Zrenjaninskom putu bb muškarac star 31 godinu zadobio je kontuziju desne ruke, a drugi muškarac star 39 godina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.