Jedna osoba ranjena u Kaluđerici, vozač GSP pretučen

Izvor: Blic, 05.Sep.2013, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba ranjena u Kaluđerici, vozač GSP pretučen

U Beogradu je sinoć jedna osoba povređena iz vatrenog oružja u Kaluđerici, dok je vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća pretučen u Zemunu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedan muškarac je u Kaluđerici sinoć oko 23.40 časova iz vatrenog oružja zadobio prostrelne rane stomaka i natkolenice, a operisan je na VMA, rekla je Macura.

Na okretnici autobusa u Zemunu, oko 22.20 sati, grupa napadača je vozaču GSP-a nanela lakše povrede glave i on je prevezen na VMA, navela je Macura i dodala da je reč o informacijama koje je dobila od načelnika Centra za htinu pomoć VMA Miroslava Vidanovića.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.